foobar bread

Mooie resultaten

Antoine heeft in november 2016 in zeer korte tijd mijn website voor B6 coaching gemaakt. Wat zeer prettig is aan samenwerken met Antoine is dat hij weet wat hij doet, met zijn kennis en ervaring je een zetje kan geven om op te starten (al die keuzes!), behulpzaam en geduldig is, meedenkt en oog voor design heeft. Daarnaast heeft hij veel kennis van WordPress, SEO en plug ins. Ik heb al veel klanten en vrienden aan Antoine gekoppeld met mooie resultaten als gevolg. Aanbevolen!

Saskia Burgerhout Willeboordse

Creatieve duidelijke oplossingen

Mirian Rutten

Met Antoine samen werken is erg prettig. Hij werkt snel en gestructureerd. Hij denkt mee en geeft creatieve duidelijke oplossingen.

Mirian Rutten

Kennis en geduld

Wendeline Kolff

Heel blij met iinteractive/Antoine! Al tijden wilde ik mijn website opzetten. Ik heb nog overwogen zelf mijn website te doen, maar kreeg al snel te maken met wensen die ik niet zelf kon implementeren. Een website is zo bepalend voor niet alleen de boodschap, maar ook het meegeven van sfeer. Een sfeer die exact bij mij en mijn klanten moet passen. Antoine heeft de kennis en het geduld om mijn wensen en wat ik voor ogen had, neer te zetten en tot een website te maken waar ik echt een goed gevoel bij heb en is daarnaast een heel prettig mens om mee samen te werken.

Wendeline Kolff

Luistert goed en denkt kritisch mee

Licht Op Onderwijs - Jolijt Voerman

Antoine is een prettig mens om mee samen te werken. Hij luistert goed naar wat jij als klant wil en denkt tevens kritisch mee.
Het is hem gelukt om voor ons een mooie vernieuwde website te ontwerpen die strak, overzichtelijk en fris toont.
We hebben ondertussen al veel complimenten mogen ontvangen van anderen.
Antoine levert goede service door onze vragen te beantwoorden ook toen onze website allang live was gegaan en zijn werk er feitelijk op zat.
Wij zouden hem zeker aanbevelen als je iemand zoekt, die een mooie website voor je ontwerpt.

Jolijt Voerman

Mooie nieuwe site op een perfect moment!

Logo Rocca di Sotto

In de zomer van 2017 heeft Antoine een nieuwe site voor ons ontworpen. Dat gebeurde echt op het juiste moment en door de mooie layout en nu ook mobiel prima te gebruiken hebben wij veel nieuwe gasten mogen ontvangen. Er is goed meegedacht met wat er voor ons en onze minicamping echt belangrijk is. Wij zijn er heel blij mee!

Willeke Luinge

Supersnel een mooie website

Logo AV Taaltraining

Antoine heeft in slechts een paar weken tijd een heel mooie en complete website voor me gemaakt. We begonnen met een heel prettig kennismakingsgesprek, waar ik direct enthousiast van werd. Hij luistert niet alleen goed naar je wensen, maar denkt ook goed mee. Dat bleek ook uit het ontwerp waar hij mee kwam; dat past heel goed bij mij en mijn bedrijf. Echt een aanrader!

Aleid van de Vooren