foobar bread

Heb jij als drukke ondernemer geen tijd voor het onderhouden van je website of vind je het ingewikkeld? Dan is het tijd voor een virtual assistant die je goed en efficiënt al het werk uit handen neemt: van technisch onderhoud tot SEO, content management en online adverteren.

Technisch Onderhoud

Een website vraagt onderhoud. WordPress en WordPress-plugins komen regelmatig met updates die je moet installeren. Deze updates verbeteren de werking van je site of beveiligen je site nog beter tegen hackers. Ik zorg ervoor dat deze updates regelmatig en op een correcte manier worden toegevoegd:

  • Eerst maak ik een volledige backup van je website
  • Dan worden updates stapsgewijs doorgevoerd
  • Veroorzaakt een update een probleem, dan wordt dat gelijk opgelost

SEO: Zoekmachine Optimalisatie

Heb je Google Analytics geïnstalleerd maar weet je niet hoe je deze gegevens moet lezen of wat je ermee kunt doen?

Samen zetten we doelen op die je wilt behalen en kijken we of deze gehaald worden. Vervolgens kijken we regelmatig waar je succes hebt, waar niet en hoe we dit kunnen verbeteren.

Lubach Virtual Assistant voor al je SEO, SEA, content management en technisch onderhoud

Heb je een webshop, dan voegen stellen we Google Analytics zo in dat je kunt zien:

  • Welke stappen nemen bezoekers
  • Welke stappen zijn succesvol
  • Waar haken bezoekers af

Vervolgens gaan we aan de slag:

  • We leren van succesvolle pagina’s
  • We pakken minder succesvolle pagina’s aan

SEA: Adverteren in Zoekmachines

Wil je het succes van je website vergroten door te gaan adverteren via Google Ads? Ik help je jouw eerste advertentie op te zetten en analyseer de resultaten. Met deze advertentie trekken we eerst zoveel mogelijk bezoekers naar je website.

In Google Analytics kijken we naar welke woorden bezoekers hebben gezocht. Deze zoekwoorden gebruiken we om de website nog aantrekkelijker te maken en gerichter te gaan adverteren.

Het uiteindelijke doel is om zoveel mogelijk clicks op een advertentie te krijgen die gaan leiden tot een actie op je website, zoals het aanvragen van een offerte of het kopen van een product.

Aan de slag met een virtual assistant?

Wil je aan de slag met mij als virtual assistant of meer weten over wat ik voor jou kan doen? Neem dan nu contact op of vraag een offerte aan.