Gebruiker toevoegen aan Linkedin Campaign Manager

< Terug

1. Ga naar de Campaign Manager

2. Klik op het account waar je een gebruiker aan wilt toevoegen

3. Klik bovenaan de pagina op het tandwiel (naast je account naam)…

4. Klik vervolgens op ‘Manage access’…

5. Klik ‘Edit’…

6. Klik ‘Add User to Account’…

7. Voer de naam van de LinkedIn gebruiker in die je wilt toevoegen en selecteer deze vervolgens uit de lijst die verschijnt…

Als je een gebruiker toevoegt aan je advertentie account, moet je een gebruikersrol kiezen. De ‘Account manager’ rol geeft toegang tot alle onderdelen van je Campaign Manager account. Kies deze optie als deze gebruiker belangrijke onderdelen van je advertenties of website voor je beheert.