Gebruiker toevoegen aan Facebook Ads Manager

< Terug

Werk je met meerdere mensen aan Facebook, bijvoorbeeld een ontwikkelaar die je ondersteunt met je Facebook Pixel of een marketeer die jouw advertenties plaatst? Dan kun je deze toegang geven tot je gegevens door een gebruiker toe te voegen. Hieronder staat stapsgewijs beschreven hoe je dit doet.

Je kunt gebruikers toevoegen vanuit Facebook Business Manager of rechtstreeks vanuit Facebook Ads Manager.

1. Ga naar je add account: https://www.facebook.com/adsmanager

2. Klik linksboven op ‘Ads Manager’:

3. Ga naar instellingen door op ‘Settings’ te klikken:

4. Je kunt nu een Facebook vriend toevoegen via de knop: ‘Add People’:

5. Selecteer een Facebook vriend:

6. Selecteer welke rol je deze persoon wilt geven:

7. Bevestig dat je deze persoon toe wilt voegen aan je Facebook Ads Account: